Diensten

Verkeersschool van Gulik in Amsterdam biedt haar cursisten een ruim pakket aan rijlessen. 

Breed aanbod aan rijlessen in Amsterdam en omgeving

Leerlingen kunnen via ons hun bromfiets of snorfiets certificaat en rijbewijs halen. Het bromfietscertificaat kan in je bezit komen door een theorie examen af te leggen bij het CBR. Dit theorieexamen kan afgelegd worden op de leeftijd van 15,5 jaar. Het praktijkexamen wordt afgelegd bij het bereiken van de 16e verjaardag. De opleiding bestaat uit 4 praktijklessen, waarna in Zaandam bij het CBR het examen afgelegd wordt.

Autorijlessen

Theorielessen voor de auto worden op vastgestelde tijden gegeven en vormen de basis voor de goede kennis van de verkeersregels en de combinatie met praktijklessen. Gezien het hoge slagingspercentage van de leerlingen mag gesteld worden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een gedegen theorieopleiding.

De praktijk autolessen worden gegeven in altijd dezelfde auto, waardoor de cursist goed vertrouwd raakt met het voertuig en niet elke keer hoeft te wennen aan een andere auto. Ook worden de lessen doorgaans gegeven door dezelfde instructeur of instructrice, wat een gevoel van rust en ontspanning geeft. Op elkaar ingespeeld raken geeft een prettig gevoel en vergroot de slagingskans, aangezien niet elke keer weer kennisgemaakt hoeft te worden met elkaars capaciteiten en aanpak.

Bel ons direct:

0206314757 – 0651421479

Maatwerk en motorrijlessen

Onze rijinstructeurs en rijinstructrices zijn geduldig en kunnen zich goed inleven in de capaciteiten van de cursist. Enkele zijn gespecialiseerd in het in kaart brengen van de mogelijkheden van en omgaan met cursisten met beperking als autisme, ADHD of faalangst. Door een persoonlijke en intensieve begeleiding kunnen deze beperkingen tijdens de rijlessen geheel of gedeeltelijk worden weggenomen, wat de kans van slagen aanzienlijk vergroot.

Motorrijlessen

Ook voor motorrijlessen bent u bij verkeersschool van Gulik aan het juiste adres. Er wordt les gegeven in twee verschillende categorieën, afhankelijk van de leeftijd mag een bepaalde motor bereden worden na het slagen. Categorie A1 is voor motoren tot 20 KW en bestemd voor cursisten tussen de 17 en 19 jaar. Het theorieexamen kan op de leeftijd van 16,5 jaar worden afgelegd en het rijexamen vanaf het 18e levensjaar. Categorie A2 is bestemd voor motoren van meer dan 20 KW en maximaal 35 KW en is bestemd voor de leeftijdsgroep vanaf 20 jaar. Door een goede instructie komt de vrijheid van het motorrijden wel heel dicht bij.

Bel ons direct:

0206314757 – 0651421479

Rijden met aanhanger

Ons zogenaamde ‘E achter B’ programma bereidt de cursist voor op het omruilen van het B rijbewijs naar het BE rijbewijs. Na het volgen van 10 rijlessen kan het praktijkexamen afgelegd worden. Na het slagen mag er met een aanhanger gereden worden.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Wilt u dus professioneel begeleid worden door een rijschool, die zijn sporen in de regio al ruimschoots heeft verdiend? 
Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

0206314757

0651421479

© 2024 Van Gulik | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs